Kövess minket!
  
     

A gépi ragasztóhab alkalmazása

A gépi ragasztóhab alkalmazása
2014, január 31.

Számos alkalommal lehet szükségük olyan ragasztóanyagra, mely nem csupán gyorsan szárad, és tartós eredményt biztosít, hanem nehezen hozzáférhető helyeken és nagyobb felületeken is egyaránt hatékonyan alkalmazható, emellett hőszigetelés céljára is kiváló. Ideális megoldást jelent ezekben az esetekben a gépi ragasztóhab.

A ragasztóhab legfőbb sajátossága, hogy ragasztás után nem változtatja térfogatát, tehát nem kell amiatt aggódni, hogy a száradást követően megduzzad, ezáltal nincsen utófeszítő hatása sem.

A gépi ragasztóhab egyszerűen és gyorsan alkalmazható. A ragasztást követően akár 1-2 óra elteltével is folytathatjuk a munkát az adott anyaggal. A ragasztóhab könnyebb anyagok rögzítésére alkalmas, így például kiváló fa, fém, beton és kőzetgyapot felületek esetében. A ragasztóhab amellett, hogy betölti elsődleges funkcióját, a rögzítést, rendkívül jó hőszigetelő tulajdonsággal is bír, ennek következtében igen népszerű a használata a több rétegben készülő hőszigetelés során.

A ragasztóhab használatát illetően a legfontosabb szempont, hogy mindig a felület tulajdonságaihoz mérten kell gondoskodnunk a ragasztóanyag mennyiségéről, így tökéletes végeredményt várhatunk.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
ragasztastechnika.net_.gepi-ragasztok.1
Ragasztóanyag használata az elektronikában

A gyártásban minden munkafolyamat rendkívüli szakértelmet, speciális technikákat és segédanyagokat követel meg. Az eltérő folyamatok különböző körülmények között zajlanak, melyhez...

Close