Kövess minket!
  
     

A pillanatragasztók alkalmazásának titkai

A pillanatragasztók alkalmazásának titkai
2014, január 31.

A pillanatragasztók gyors és egyszerű megoldást kínálnak nekünk, akár mindennapi életünk során, akár munkavégzés közben. A termékfejlesztésnek köszönhetően ezek a ragasztóanyagok rendkívül ellenállóak a szélsőséges hőmérséklettel szemben, kiváló szilárdságot és rugalmasságot biztosítanak, de legnagyobb erényük természetesen, mint azt nevük is mutatja, másodpercek alatt történő száradási sebességükben rejlik.

Azonban van néhány szempont, melyet érdemes figyelembe venni a pillanatragasztók alkalmazása során, a tökéletes végeredmény érdekében. Az alábbiakban ezeket szeretnénk bemutatni.

  • Ragasztás előtt mindig ügyeljünk a felület tisztaságára és szárazságára!
  • A ragasztást befolyásolja a ragasztóanyag mennyisége, azonban éppen ellenkezőleg, mint ahogy azt gondolnánk, ezért törekedjünk arra, mindig a legkevesebb elegendő pillanatragasztót használjuk!
  • Speciális felületekhez az arra kifejlesztett pillanatragasztót alkalmazzuk!
  • A ragasztást követően ne felejtsük el letörölni a fúvókát, annak érdekében, hogy ne száradjon be a pillanatragasztó!

A pillanatragasztó alkalmazása bármikor hasznos lehet, azonban mindig tartsa szem előtt ezeket a kritériumokat, hiszen csak így érhet el tartós eredményt!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
ragasztastechnika.net_.egyeb-ragasztok.1
Tapétaragasztók

Ha lakásfelújításra adjuk a fejünket, és magunk szeretnénk csinálni, különféle munkálatokat kell elvégeznünk, melyek mind-mind eltérő technikák, és alapanyagok ismeretét...

Close