Kövess minket!
  
     

Dekorációs papír ragasztószalag, azaz dekortapasz

Dekorációs papír ragasztószalag, azaz dekortapasz
2014, január 31.

A dekortapaszokat manapság rendkívül széleskörű alkalmazás jellemzi. Használhatjuk dekorációs célokra, azaz különböző felületek díszítésére, például dobozok csinosítására vagy éppen egy váza díszítésére, de akár csomagolásra is. A Japánból származó ragasztó sokrétű felhasználási lehetőségeinek köszönheti népszerűségét. A csomagolás terén is elmondható, hogy nem csupán csomagolópapírként ideális, hanem masniként, vagy éppen kísérőkártyának is alkalmas.

Ezen a területen csak kreativitásunk szabhat határt, azt azonban érdemes figyelembe venni, hogy milyen típusú ragasztót használunk! Többségében könnyen és nyom nélkül eltávolítható, de fontos elolvasni, hogy milyen felületekhez, illetve anyagokhoz ajánlják az adott terméket, így biztos ideális végeredményre számíthatunk.

Könnyű felhasználhatóság jellemzi, hisz papír lévén könnyen szakítható és kezelhető, így az ilyen tevékenységekben kevésbé jártas emberek is sikeresen alkalmazhatják.

Lássunk egy nagyszerű megoldást a dekortapasz alkalmazására!

Amennyiben szeretne egyedi szettet otthonába, remek megoldás lehet, ha poharait saját kezűleg dekorálja ki! Ehhez elegendő egy üvegfelülettel kompatibilis ragasztót keresni, amely színében és mintájában kedvére való, majd ezzel feldíszíteni a készletet.
Egy-egy partira remek pohárjelző lehet, akár kivágott betűkkel, vagy különböző vicces mintákkal! Ha alkalmi használatra szeretnék, érdemes könnyen eltávolítható változatot beszerezni, így a mosogatással egyből el is távolíthatjuk.

Dekorálásra fel!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
ragasztastechnika.net_.ragasztoˆszalag.1
Ragasztószalag típusok

Hagyományos kartonzáró: Dobozok illetve papírfelületek ragasztására alkalmas, általános célokra alkalmazható. Egyik oldalán öntapadó felülettel van ellátva. A csomagoló anyagtól függően,...

Close