Kövess minket!
  
     

Kétoldalú ragasztók alkalmazása

Kétoldalú ragasztók alkalmazása
2014, február 10.

Számos olyan eset adódhat, amikor a hagyományos szögelés, vagy csavarozás, esetleg más hasonló rögzítési megoldás valamilyen oknál fogva nem kivitelezhető. Előfordulhat, hogy a praktikusság a meghatározó szempont, máskor az esztétika, megint más esetben a biztonság miatt érdemes a ragasztást választani. A rengeteg különféle helyzetre megannyi ragasztó fajtát fejlesztettek ki, melyek rendkívül hatékony megoldást nyújtanak, akár lakossági, akár ipari környezetben.

Az öntapadós ragasztók igen praktikusak, hiszen általuk nem tud kifolyni a ragasztóanyag, így tiszta és esztétikus marad a ragasztott felület. A ragasztóknak ebből a csoportjából kiemelkedik a kétoldalú ragasztó.

Mint azt a neve is mutatja, a kétoldalú ragasztó abban tér el más öntapadós ragasztóktól, hogy mindkét oldalán ragasztóanyaggal van ellátva. Ennek a megoldásnak köszönhetően gyorsan és egyszerűen tud egymáshoz rögzíteni különböző felületeket, akár nehezen hozzáférhető helyeken is. Az iparban ugyanolyan hasznát veszik ennek a ragasztónak, mint a hétköznapi életben, ennek megfelelően számos típusban megtalálhatóak a kétoldalú ragasztók. Különböző hosszúságban, vastagságban, erősségben és színben kaphatóak ezek a ragasztók, köztük extra erős, vagy hőálló változatban is, végleges ragasztásra.

A magáncélra használt kétoldalú ragasztók esetében is rendkívül fontos a megbízhatóság, azonban az iparban, gyártásban semmi esetre sem lehet silány minőségű ragasztót alkalmazni, hiszen az akár emberi életeket is veszélyeztethet, például egy nagyobb gép alkatrészeinek rögzítésében esett hibának köszönhetően. Ennek következtében megengedhetetlen a rossz minőség a ragasztók tekintetében.

Cégünk sokéves tapasztalatának és munkatársaink szakértelmének köszönhetően minden termékünk kiváló minőséget képvisel, ezáltal megbízható társ a rögzítésben. Amennyiben Önnek is hatékony ragasztókra van szüksége, keressen minket a +36 23 88 08 55-ös telefonszámon vagy az info@technocuthungary.com e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
technocuthungary.hu
Techno Cut: a tökéletes megoldás

Műszaki területen dolgozik? Örök gondban van, hogy honnan vásárolja meg a szükséges anyagokat? Önnel is megesett már, hogy egy-egy műszaki...

Close