Kövess minket!
  
     

Ragasztás hatékonyan, gépesítés nélkül? Univerzális technikával megoldható!

Ragasztás hatékonyan, gépesítés nélkül? Univerzális technikával megoldható!
2017, december 21.

Gyors és pontos ragasztást igényelnek azok az anyagok, melyekkel naponta dolgozik? Nincs megfelelő hely, vagy más tényező miatt mellőzné a gépesítést, ezért speciális ragasztástechnikai eszközt keres?

Az univerzális ragasztástechnikai eszközök közül ajánljuk az olvadó ragasztórudakat. Ezzel a nagyszerű eszközzel kiválóan teljesíthetjük ragasztástechnikai teendőinket, bármilyen színű és felületű termékekről van szó. Igényeink szerinti kiszerelésekben juthatunk hozzájuk (0,5 kg, 5 kg, 10 kg), ha jól felszerelt szolgáltatót keres fel. Fontos, hogy részletesen tájékozódjunk az alkalmazásuk módjáról, így nagymértékben könnyíthetünk és gyorsíthatunk munkafolyamatainkon. Fontos, hogy nagyon gyorsan kötő, vagy lassabban száradó ragasztórudat keres (lsd. nyitott idő). A ragasztórúd színén, hosszán, átmérőjén kívül fontos paraméter még a lágyulási pont, a viszkozitás és a felhasználási hőmérséklet.

Színvonalas munkavégzés és kiváló ragasztástechnika alkalmazása céljából cégünknél, az EURÓ-HIGIÉNIA Kft.-nél a lehető legjobb minőségű ragasztókat szerezheti be. Rugalmas kiszolgálással, kedvező árakkal és széles termékkínálattal várjuk. Olyan speciális, megbízható, egyszerűen használható kellékeket nyújtunk, amelyekkel nem csak hatékonyabban végezheti munkáját, hanem rengeteg időt is spórolhat. A ragasztórudakon kívül más ragasztástechnikai és egyéb eszközöket is beszerezhet nálunk (ragasztópisztolyok, ragasztó eltávolító spray stb.), melyekkel különböző területeken egyszerűsítheti munkálatait. Szerezzen részletes és pontos információt a ragasztók felhasználási területeiről és tulajdonságairól a www.euro-higienia.hu internetes oldalunkon!

Ragasszon bármilyen felületre (fa, üveg, fém, műanyag), bármilyen területen – kartonzárók, zárjegyragasztók, ipari, dekor, kézműves stb. – válogasson termékeink közül! Szinte minden szín megtalálható a termékpalettánkon, a közkedvelt transzparens és mézsárga mellett a zöld, barna, fekete, sőt, a rózsaszín és a piros szín is beszerezhető. Alkalmazzon univerzális technikát, és vegye igénybe magas minőségű, megbízható ragasztóinkat! Beszerzés ügyében, valamint felmerülő kérdéseivel keressen minket bizalommal a 06-23-611-384-es telefonszámunkon vagy írjon nekünk az info@euro-higienia.hu e-mail címünkre! Keressen fel bennünket a 2040, Budaörs, Munkácsy u 9. címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
technocuthungary.com
Transzfer ragasztószalagok

Napjainkban a folyamatosan fejlődő technológiai újításoknak és a szakértő mérnökök kutatómunkájának köszönhetően magas minőségű és a modern elvárásoknak maximálisan megfelelő...

Close