Kövess minket!
  
     

Transzfer ragasztószalagok

Transzfer ragasztószalagok
2014, március 17.

Napjainkban a folyamatosan fejlődő technológiai újításoknak és a szakértő mérnökök kutatómunkájának köszönhetően magas minőségű és a modern elvárásoknak maximálisan megfelelő időálló termékeket, használati tárgyakat állítanak elő az különböző ipari területeken. Azonban a kifogástalan és funkcionális eszközök előállítása jelentős mértékben függ a legkisebb alkatrészek és alapanyagok minőségétől is, így sokszor nagy hangsúly helyeződik a ragasztás technika különböző megjelenési formáira és az ipari felhasználás technikai alapjaira.

A sokoldalú ragasztószalagok

A transzfer ragasztószalagok a termelési és előállítási folyamatok sokoldalú segédeszközei az ipar számos területének, gyorsítják, megkönnyítik a folyamatokat nagy kötési szilárdságuknak, jó hőmérsékleti teljesítményüknek és nagy tapadóerejüknek köszönhetően.

Felhasználási ipari területek:

  • Elektronikai szektor
  • Autóipar és járműipar
  • Építőipar
  • Logisztika és csomagolás
  • Azonosítás és reklámeszköz szektor
  • Tömítés szektor
  • Egészségügy

Közvetlenül a kívánt felületen alkalmazhatóak a transzfer ragasztószalagok, könnyen felhelyezhetőek és eltávolíthatóak, egyenletes rétegvastagságot biztosítanak, valamint minden területen tiszta és precíz munkavégzést garantálnak. Manapság megannyi gyártó kínál minőségi termékeket az ipari szektorok számára, a megrendelők igényeinek megfelelően.

Válassza a minőséget!

A Techno Cut Hungary Kft. sok éves tapasztalatának köszönhetően elsődlegesen a megrendelő igényeit és az iparágak felhasználási sajátosságait tartja szem előtt a gyártófolyamatok során, ezzel cégünk szeretne hozzájárulni az Ön sikeres és hatékony termelékenységi munkálataihoz. A cégünk által kínált transzfer ragasztószalagok nem csupán a mindenkori minőségi követelményeknek felelnek meg, de sokoldalú professzionális szolgáltatásokat nyújtunk, melyeket akár kombinálhat is.

Cégünk a tervezéstől a kivitelezésig várja kedves ügyfelei egyéni megrendeléseit, és a legmodernebb technológiákkal, profin felszerelt gépparkkal állunk rendelkezésére! Amennyiben minőségi transzfer ragasztószalagra van szüksége, valamint ha egyéb szolgáltatásaink is érdeklik, látogasson el a www.technocuthungary.com weboldalra, valamint bővebb tájékoztatásért keressen minket a +36 23 88 08 56-os telefonszámon vagy az info@technocuthungary.com e-mail címen! Továbbá előzetes egyeztetés után várjuk Önt budaörsi telephelyünkön személyesen is, a sikeres együttműködés reményében!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
technocuthungary.com
Kétoldalú ragasztók alkalmazása

Számos olyan eset adódhat, amikor a hagyományos szögelés, vagy csavarozás, esetleg más hasonló rögzítési megoldás valamilyen oknál fogva nem kivitelezhető....

Close